Huisvesting

Maakt u zich zorgen over uw huisvesting? Of u nu op zoek bent naar een woning of algemene informatie, het Sociaal Loket kan u helpen om te anticiperen of te reageren op tal van problemen.

Workshop :

De workshop ‘Zoeken naar een woning op de privémarkt’ kan u waardevolle informatie geven tijdens uw stappen en uw eerste contacten met uw toekomstige eigenaars. De workshop wordt georganiseerd door de cel Huisvesting van het OCMW.

Permanentie :

  • Op de permanentie van het Sociaal Verhuurkantoor van Sint-Lambrechts-Woluwe kunt u werknemers van deze dienst ontmoeten om hen vragen te stellen over de SVK. Opgelet: er zijn slechts 7 plaatsen per SVK-permanentie, dus we raden aan u wat vroeger aan te melden!
  • Op de permanentie van het ‘Huisvestingsloket’ krijgt u een antwoord op al uw vragen over huisvesting, of u nu eigenaar of huurder bent. Deze wordt georganiseerd door de gemeentelijke huisvestingsdienst.
  • Openbare schrijvers kunnen u helpen bij het invullen van de formulieren voor aanvragen voor sociale woningen.
  • Opgelet: wij beschikken niet over sociale woningen, wij begeleiden u alleen bij de administratieve stappen en beantwoorden uw vragen.